петък, 26 октомври 2012 г.

Очи от Рая


Кое го прави велик филм?

      "Очи от рая"(или "Любимите кости"(оргинално "The lovely bones") сблъсква два коренно различни свята, човекът чудовище и изверг, прокълнат от самият себе си, и човекът ангел, прекрасно създание, което е дошло с надеждата да преживее трепета на първото влюбване и още куп подобни вълшебни изживявания. И чудовището убива нашия ангел, а на теб ти идва да плачеш и плачеш, защото целият филм е направен невероятно добре и вникваш толкова дълбоко в нещата. Виждаш болката на почерненото семейство, тотално разбитият баща, който иска на всяка цена да намери убиеца, след като полицията не успява да го открие с години наред, виждаш и болката в душата на самото убито дете, която отказва да се оттегли от Земята и пребивава лутайки се в един междинен свят между нея и Рая, а също така, виждаш и как убиецът продължава да живее мижавия си живот със задоволство от стореното. Ако ти звучи твърде тежка историята за твоето сърце, спокойно, има щастлив край! :) 

Накратко?

Невероятна екранизация!
Много добри ефекти.
Разтърсваща история от реалния живот.
Прекрасен саундтрак.

Лично мнение.

 Ние сами си създадохме този педофилски свят, както и чудовищата в него. Злоупотребяваме със сексуалната енергия, вижте само рекламите и телевизията. Филм без голота няма, а все по-трудно се намира такъв с висшите човешки ценности. 

Как ме промени филмът?

 Започна да ми прави впечатление, когато възрастен мъж се загледа на улицата в деца, и изчаквам докато не се отдалечат един от друг, наблюдавайки поведението му.
 Изтръпвам когато видя малко, красиво момиче приличащо на Сузи от филма, първо че му се прекланям пред красотата и светлината която носи, и второ, моля се да го пазят всички ангели. 

Трейлър.


Линк за сваляне:

http://zamunda.net/details.php?id=216161&hit=1


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар